Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Новости

Распишан конкурс за Национална награда во 2017 за најдобри општествено одговорни практики

Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата и Министерството за економија на Република Македонија распишаа конкурс за Национална награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија

Обединетите нации го афирмираа поттикнувањето на општествената одговорност во Македонија како добро развојно решение

Онлајн платформата на Обединетите нации, South-South World, оддаде признание за напорите што во изминативе 10 години ги вложуваат Министерството за економија на Република Македонија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатија.