Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Новости

Распишан конкурс за Национална награда во 2017 за најдобри општествено одговорни практики

Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата и Министерството за економија на Република Македонија по десетти пат распишаа конкурс за Национална награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во периодот од 1-ви јуни 2016 до 1-ви јуни 2017 г. Повеќе...
Назад