Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Новости

Обединетите нации го афирмираа поттикнувањето на општествената одговорност во Македонија како добро развојно решение

 Онлајн платформата на Обединетите нации, South-South World, оддаде признание за напорите што во изминативе 10 години ги вложуваат Министерството за економија на Република Македонија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатија. Повеќе
Назад