Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Активности

Покана на Информативна сесија за Националната награда за најдобри општествено одговорни практики во 2012

Министерството за економија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата ги покануваат на Информативна сесија сите заинтересирани апликанти за Националната награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2012 година.

Настанот ќе се одржи на 26 февруари 2013 (вторник), со почеток во 14 часот, во ЕУ Инфо центарот (Зграда на Делегација на ЕУ во Скопје, ул. Мито Хаџивасилев Јасмин број 52в). На сесијата ќе може да се постават прашања и да се добијат одговори во врска со Наградата, пријавувањето за неа, како и процесот на евалуација.

Назад