Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Активности

Распишан конкурс за Национална награда за најдобри општествено одговорни практики во 2014

Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата и Министерството за економија на Република Македонија по осми пат ќе доделат Национална награда за најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија. Повеќе...

Назад