Новости
Партнери
BEAUNDP
European CommisionInWent
 

Новости

Хуманитарна помош за настраните во скопско и тетовско

Сите заинтересирани деловни субјекти, организации и физички лица може да се вклучат во хуманитарна акција за помош на настраданите во подрачјата погодени од невремето во скопско и тетовско. Повеќе...
Назад